»

Tabungan :)

Followers

Tuesday, November 10, 2009

Dalam kesibukan

Lama tak update blog ni, busy sangat dengan kerja2 sekolah yang tidak pernah abis. Now, i know cabaran dan tanggungjawab menggalas tugas sebagai guru sekolah. Alhamdulilah, dapat jugak settlekan mana yg sepatutnya..yang penting mesti IKHLAS dalam menunaikan sesuatu perkara, rezeki yang dapat diharap mendapat keberkatan olehNYA. Amin...

Sempat lagi upload gambar my kids.hihi



Suka sangat tengok Dini pakai tudung, nanti dah besar tak leh pakai tudung nampak rambut tau..berdosa




Azim n Aiman pakai life jacket masa naik bot kat zoo Melaka. Berbaju melayu dan kurung pada hari raya tahun ni kat kampung Parit Hj Karim, Air Baloi.

2 comments:

Mrs. Adz

ala cutenya dini tu..kalau tak hari tu leh masuk contest smile tu..nampak gigi dia senyum..
tudung nampak jambul..fesyen baru ni..hahaaa

Admin

dah beso ni susah nak suruh pakai...nak pakai kejap je..

Post a Comment