»

Tabungan :)

Followers

Thursday, December 17, 2009

My Love Dini

Dah lama tak tulis kat blog ni, nak story about Dini la, pembantu setiaku didapur..(maklumla anak perempuan) dah nampak skit ciri2 kerajinannya membantu mama dlm bab memasak dan mencuci pinggan..mana tidaknya tiap kali memasak dan berada di sinki mesti sibuk benor nak tengok..tarik kerusi nak nengok dan membantu yg mana patut...walaupun jadi berkecah skit, tak pe itukan proses pembelajaran..tak boleh sangat asyik kata jangan itu, jangan ini..terbantutla perkembangan anak-anak....aksi puteriku sedang mencuci pinggan di waktu pagi....

basuh sudu ker ...tgk tu air mengalir..membazir jeee

semuanya dah dibasuh...Dini g basuh semula..abis kecah

stop! stop! Dini basuh pinggan pun mama nak amik..

syok la tu dpt cuci pinggan..

1 comments:

Mrs. Adz

amboi dini,dah pandai nak tolong ye..good girl la dia..best la mama dini dah ade pembantu ni..lagi cepat la masak..hihii

Post a Comment