»

Tabungan :)

Followers

Sunday, October 17, 2010

Alhamdulilah...

huh..lama sgt tak update kat blog ni..pastinya tak semua apa yang berlaku dalam kehidupanku dapat dishare disini,"lebih baik berdiam di rumah sendiri"..tu pd pandangan peribadiku..Alhamdulilah..hubbyku telah sembuh dari penyakit denggi, pengalaman yg mencemaskan ku..menjadikan diri lebih berdikari waktu itu..semuanya aku lakukan sendiri..berulang-alik ke hospital,uruskan anak dan rumah..sungguh penat, namun ku panjatkan syukur padaNya atas kekuatan dan kesabaran yang diberikan padaku..Terima kasih juga wat kawan-kawan dan family yang ambil berat dan berkongsi pengalaman untuk mengurangkan reda denggi hubbyku...Semoga Allah memberi kesihatan yang baik buat suami,anak-anak dan ibu bapaku..Amin..

2 comments:

INTANKUTERPILIH

alhamdulillah suami ko dah sembuh..

eh yana, bila nak update lagi nie??tido ea??hehehe

Admin

tu la pasal..malas tul nak update nie..tgk arr..cuti skolah ni atau pun bila jd suri umah nanti..heheh

Post a Comment