»

Tabungan :)

Followers

Monday, December 27, 2010

Azam 2011

Salam kembali lagi berblog buat tatapan diriku dan kawan2 yang sudi menjengah kat sini. Rasanya apa yang ku coretkan disini hanya luahan perasaan, pandangan atau apa2 tah lagi. Aku pun tak promote or wat blog walking utk menaikkan traffic, mungkin kesibukan bersama2 anak-anak dan perkara2 lain membataskan aku menghabiskan masa menghadap laptop (senang citer malas) Oh!! fasa M selama 3 bulan mungkin dah tamat, ni yang mula dok menaip apa yang terlintas. Ramai jugak kawan2 yang aktif berblog, sharing tentang kehidupan, peristiwa dan isu semasa. Teruskan..good for u. AZAM? setiap tahun pasti ada azam yang ingin dicapai tak terkecuali aku, semoga apa yang diimpikan menjadi kenyataan.So Diana, usahalah untuk mencapai apa yang kau nak tu!! wake up! wake up!. Yeszz, aku dah wake up now, tapi kekadang tu ada je yang melunturkan semangat juangku ni..anasir-anasir yang selalu berfikiran negetif, antaranya bolehke?, bagaimana?, cukup ke? bila? n bla..bla yg bermain2 difikiran. Insya Allah, akan cuba aku atasi dan berusaha mencapainya..YA ALLAH, berkati dan permudahkan urusanku. Amin.

0 comments:

Post a Comment